Sitges GI vol potenciar el Port d’Aiguadolç

with No hi ha comentaris

Sitges Grup Independent ha organitzat una trobada amb el Port D’aiguadolc-Sitges per presentar el seu projecte i escoltar les inquituds i preocupacions de veins/es i propietaris/es de la zona. I es que la renovació o la prórroga de la concessió a l’any 2022 cada cop crea més incertesa i per això Sitges GI s’ha compromès a acompanyar i donar suport a la gerència i direcció del Port durant tot el procès. I es que segons David Martínez, candidat a l’alcaldia per Sitges GI, és important que l’Ajuntament acompanyi al Port d’Aiguadolç en aquesta etapa complicada, i que no estiguin sols a l’hora de plantejar el futur de l’espai. Sitges GI coincideix amb la importància d’un projecte de futur del complexe nautico-esportiu que contempli conservar els valors del model actual, defensant la continuitat dels actuals amarristes i negocis i oposar-se a qualsevol intent d’ampliació, ja que això últim suposaria un greuge mediambiental.

El cap de llista per Sitges GI David Martínez també ha manifestat que és hora de posar en valor els tres ports esportius de la vila (Port d’Aiguadolç, Port Ginesta i el Port de Garraf) i donar a conèixer aquests espais únics per gaudir de la seva oferta lúdica, gastronòmica, esportiva i cultural. Per això cada cop es fa més evident la necessitat d’obrir noves vies per facilitar l’accès al Port des del centre del municipi i fer més difusió de les activitats que es duguin a terme al complexe. I es que segons Martínez la proposta per aprofitar espais com el del Port d’Aiguadolç per realitzar stages esportius pot suposar un bon impuls que ajudaria a dinamitzar econòmicament l’espai acollint la visita d’esportistes que podrien gaudir durant la seva estada dels serveis i l’oferta lúdica que ofereix el port i la resta del municipi.

La trobada d’avui s’emmarca dins de la ronda de reunions que ha mantingut Sitges GI durant les darreres setmanes amb diferents col·lectius i associacions de la vila com Sitges Gay Link, l’Associació de Veïns del Vinyet, Can Pei, Quint Mar, Montgavina i entitats com Rugby Club Sitges i C.F. Blanca Subur entre d’altres.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.