Sitges GI recull les principals preocupacions dels sitgetans i sitgetanes a la taula rodona ‘El Sitges d’ara i el Sitges que volem’

with No hi ha comentaris

sitges-gi-01

Sitges GI ha recollit les primeres inquietuds i preocupacions dels sitgetans i sitgetanes a la primera taula rodona ‘El Sitges d’ara i el Sitges que volem’ que va tenir lloc el passat diumenge, a la Sala Jofre Vilà del Casino Prado Suburense.

La neteja del municipi va ser un dels temes més criticats a la trobada, on es va posar de manifest la sensació de deixadesa que té la població, per part del consistori i la necessitat d’incrementer el nombre de contenidors i papereres als carrers, ser més durs a la hora de d’aplicar les ordenances sancionadores quan es realitzin infraccions i donar més facilitats pel que fa al reciclatge i separació de residus. La neteja i l’estat de les platges també va ser un aspecte que segons els assistents ha empitjorat en els darrers anys.

Els assistents van comentar la necessitat de buscar alternatives d’oci dirigida als joves del muncipi, que tenen moltes dificultats per trobar activitats o propostes per passar el seu temps lliure, sobretot el col·lectiu amb una franja d’edat entre 15 i 17 anys.

La falta de farmàcies de guàrdia, un CAP obert les 24 h,  llibreries i un projecte de futur del municipi van ser altres temes que es van posar a sobre la taula durant la jornada.

Amb aquestes trobades, Sitges GI vol conèixer els diferents punts de vista dels sitgetans i sitgetanes, i recollir tots aquells aspectes que segons els assistents han empitjorat al municipi en els darrers anys i totes aquelles coses que calen millorar o pel contrari les que actualment funcionen correctament.

David Martínez, president de Sitges GI ha manifestat que és vital conèixer tots aquests punts de vista per tal de preparar un bon projecte per al Sitges del futur. Un futur que no millorarà si no escoltem a les persones que representem: els sitgetans i sitgetanes.

Les Jornades ‘El Sitges d’ara i el Sitges que volem’ continuaran a partir de la segona quinzena de gener, on es tractaran temes més concrets com el comerç, el turisme i l’hostaleria entre d’altres qüestions.