Sitges GI investirà Aurora Carbonell i entrarà a formar Govern amb ERC i Guanyem Sitges

with No hi ha comentaris

La formació Sitges GI, després dels bons resultats obtinguts en les passades eleccions del passat 26 de maig, ha fet minuciosa lectura en diverses assemblees del resultat de l’escrutini, entenent que les sitgetanes i sitgetans havien optat, preferentment per un vot social, progressista i amb forta presència municipalista, i que si bé Sitges no era o és majoritàriament independentista, si que aquestes formacions polítiques tenen una forta representació.

Tal com s’havia manifestat públicament des de la formació, abans i durant tota la campanya electoral, “ens asseurem a parlar amb totes les formacions que ens truquin a la porta i escoltarem totes les propostes, no tenim cap preacord amb ningú,… el full de ruta està en blanc”


Així, d’acord amb el que es va manifestar, Sitges GI ha mantingut converses amb les diverses formacions que s’han posat en contacte amb la nostra formació municipalista, amb la intenció i voluntat d’explorar alternatives i/o possibilitats de formar equip de govern, (ERC, CIUTADANS, PSC, JXS, GUANYEM SITGES, COMUNS VERDS de Sitges). Tot i el que alguns, ignorants o malintencionats, manifesten a les xarxes, o pel darrera, Sitges Gi començava el període post-electoral amb el full en blanc i sense cap preacord amb ningú.

Sitges Grup Independent, ha parlat amb totes les formacions polítiques pensant sempre en el millor projecte per Sitges i, sobretot, estudiant que respectés sempre les premisses de Sitges GI, com la no participació en propostes que vagin més enllà del municipalisme, deixant clar en tot moment i en totes les taules de negociació que Sitges Grup Independent s’abstindria en votacions relatives a independentisme o al “Procés” i que l’important era el projecte per a Sitges i per a les sitgetanes i sitgetans.

De les reunions, amb les diferents formacions, es va anar informant constantment als militants de Sitges GI amb la celebració de nombroses i llargues assemblees. La digestió de la decisió de formar equip de govern, primer amb ERC i, posteriorment, amb GUANYEM SITGES, ha estat lenta, meditada i acordada per la militància del grup, anteposant els interessos de Sitges, amb lectura del vot social i valorant l’harmonia i sintonia que hi ha hagut en les converses amb aquestes formacions, pensant en formar un equip de govern amb perspectiva social i municipalista.


Sitges GI vol fer arribar a les persones dels colectius d’estrangers que, fruit de les negociacions per formar equip de govern i donant continuïtat amb el compromís amb la formació United for Sitges, ha fet força per tal d’incloure mesures en defensa dels colectius extrangers a la vila, per afavorir i facil.litar el seu dia a dia, com son la presència de personal a l’OAC preparada per atendre en diferents idiomes, adoptar des d’el consistori mesures que facilitin empadronament i també d’accés a la interpretació a la informació pública.


Sitges Gi formarà part de l’equip de govern, amb representació a les següents Regidories:

– Tradicions i Festes, Ensenyament i Salut Pública. A càrrec de David Martínez Llluis i, a més, serà regidor adjunt de Cultura.


– Promoció econòmica, Ocupació, Platges: A càrrec de Guillem Escolà i, a més, serà regidor adjunt de Turisme i Hisenda.Sitges GI vol agraïr a ERC i Guanyem Sitges, el respecte, la predispoció i la bona sintonia que han envoltat les converses durant els darrers dies i, sobretot, el seu compromís amb la vila de Sitges, amb les sitgetanes i sitgetans.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.