Sitges GI accepta iniciar converses amb el PSC Sitges, per parlar del pressupost i de la possible entrada al Govern Municipal

with No hi ha comentaris

Sitges GI ha donat llum verda a l’inici de converses amb el PSC Sitges, per arribar a acords al pressupost i per la possible entrada al Govern Municipal. Així ho han decidit els membres del Comitè Executiu del partit municipalista en una reunió mantinguda dilluns al vespre.

Fa uns dies el PSC Sitges va posar sobre la taula la seva voluntat de formar part del Govern Municipal i arribar a un consens per l’aprovació del Pressupost Municipal 2020. David Martínez, regidor i president del Comitè Executiu de Sitges Grup Independent, ha manifestat que si els socialistes estan disposats a seguir la línia de treball i la voluntat de treballar pel benefici de Sitges i els sitgetans i sitgetanes, seria quelcom positiu a tenir en compte, per arribar a un acord amb els tres partits que formen l’equip de Govern a l’Ajuntament de Sitges. Tot i que serà l’asemblea qui tingui l’última paraula.

Des de Sitges GI volen reafirmar el compomís adoptat amb ERC Sitges i Guanyem Sitges, a travès del pacte que van signar ara fa mig any per formar Govern i es mostren satisfets de la bona sintonia que hi ha entre els membres dels diferents grups municipals que formen el Govern i el treball que està duent a terme.

Segons Martínez, encara hi ha molts temes pendents i molts problemes per solucionar, però estem treballant a fons per poder fer-ho, tot i que el ritme de l’Administació Pública no ens permet fer-ho amb l’agilitat que nosaltres voldriem.

Des de Sitges GI volen remarcar la gran feina que s’ha fet amb l’elaboració del pressupost Municipal, que segueix la línia marcada pel Pla d’Actuació Municipal, basada en la garantia de drets i la millora de la qualitat de vida de les persones, el model urbà i l’entorn natural, i la nova governança, la participació i la innovació.

Un pressupost social amb dotacions pressupostàries per a les inversions, serveis i ajuts a la ciutadania que impliquen una millora significativa envers el pressupost de l’exercici anterior.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.