15682294Sitges Grup Independent som un grup de persones que estimem Sitges i que hem fet possible un nou projecte polític per al nostre poble, que ja és una alternativa política real i ferma. El nostre és un projecte engrescador, que pretén il·lusionar a tots i cadascun dels sitgetans i sitgetanes.

-Ens definim com a partit transversal, obert a totes les sensibilitats i que té Sitges com a nexe i causa comuna.

-Volem un Sitges de qualitat i plural, on totes les persones puguin viure i realitzar les seves activitats en convivència, fent realitat el creixement econòmic, social i cultural.

-Anhelem un Sitges modern, estructural i amb ambició de futur, que al mateix temps conservi les seves essències, festes i tradicions.

-Creiem que és molt important escoltar els ciutadans, però escoltar-los de debò. No n’hi ha prou en fomentar la participació a través de grans campanyes d’imatge si després les decisions que s’acaben prenent van en contra del sentir d’una part important de la població. La felicitat personal i de partit no pot passar mai per davant de la felicitat col·lectiva.

-Creiem que s’han d’imposar la racionalitat i el sentit comú. Com? A través del treball pragmàtic, el que busca el camí més curt per a cobrir les necessitats reals que el Sitges de principi del segle XXI necessita, sense deixar de banda el futur. Volem aportar propostes constructives, propostes realitzables, propostes que sumin i que responguin a les necessitats reals dels sitgetans i les sitgetanes.

-Som conscients del difícil moment que viuen moltes persones properes a nosaltres degut a la delicada situació econòmica imperant i creiem que la classe política, com a gestora dels interessos dels ciutadans, ha de ser la primera en donar exemple.

-Considerem que l’equip de Govern (2007/2011) ha sigut excessivament ambiciós en matèria econòmica. El fet que s’hagin realitzat projectes importants per a la vila no justifica un deute astronòmic que a finals de l’exercici 2008, segons els arxius del Ministeri d’Hisenda, depassava ja els 40 milions d’euros. Estem encara en espera de conèixer les xifres de l’exercici 2009. Creiem que s’ha estirat més el braç que la màniga en tots els sentits: societats municipals i càrrecs de confiança inclosos.

-Sabem doncs que l’herència econòmica que deixarà l’actual equip de Govern no serà precisament per a tirar coets, però més enllà d’un motiu de crítica això representa per a nosaltres una motivació afegida, ja que creiem que és ara, en una situació complexa i de vaques magres, quan cal demostrar el nostre compromís amb la gent de Sitges. I és que no ho oblidem, anem tots al damunt del mateix vaixell i cal que vetllem també pel Sitges que deixarem a les futures generacions de sitgetans i sitgetanes. No podem continuar hipotecant el seu futur.

Per tot plegat, som un partit que estén la mà a tothom qui vulgui unir-s’hi. Necessitem persones com tu, aquest és també el teu projecte. Vine i participa-hi, perquè tan sols som… GENT DE SITGES PER SITGES.