19. Alrun Jimeno Urban

Nascuda a Viena (Àustria), la meva activitat professional és projectar obra nova, rehabilitar edificis danyats i dissenyar interiors. Transformar espais existents no sostenibles en d’altres que sí que ho són. Exemple: la coberta de la ETSEVG de Vilanova i la Geltrú: 2000 m2 de coberta inclinada d’amiant ciment (uralita ondulada) en una Coberta Mosaic (amb elements vegetals i punts de captació d’Energies Renovables). També he estat docent a l’ETSAB en el departament de Construccions Arquitectòniques, ALE Berlín i Disseny d’Elements Arquitectònics fins que em vaig jubilar el 2010.
Visc a Sitges des de l’any 2000 i em vaig unir a Sitges GI perquè coneixia a la Vinyet Lluís, dels campionats de Natació. Durant l’anterior legislatura he estat secretària de Sitges GI.
He estat jugadora de bàsquet, “aler”, des dels meus 10 anys fins a la meva jubilació.
Col·laboro en l’educació dels del meu entorn, a fomentar la neteja del poble de Sitges.
Suggereixo ampliar el ventall de competicions esportives en grup per a les generacions de mitjana i de 3a edat.
Incidiria en què Sitges intensifiqués la seva faceta “sostenibilitat”. Començaria a incentivar els propietaris d’immobles perquè introduïssin en les seves cobertes i parets el concepte de “Coberta Mosaic” és a dir amb vegetació per transformar el CO2 en O2 i muntar instal·lacions d'”Energies Renovables” (fotovoltaiques, tèrmiques, aerogeneradors, eòliques …