13. Petra Ballantyne

Vaig emigrar a Sitges des de Alemanya als anys noranta i he tingut la sort d’anomenar-la casa meva des de llavors.
Amb una formació en publicitat, he treballat a dues empreses multinacionals independents de Barcelona en suport comercial i en atenció al client per a clients internacionals. Paral·lelament, he assistit a nombrosos tallers i formació addicionals en desenvolupament de personal, coaching i consultoria i actualment estic desenvolupant el meu propi negoci com a coach de motivació i negoci.

Em vaig enamorar de Sitges a primera vista, quan vaig arribar a la platja de Sant Sebastià, en un assolellat dia de desembre de 1999. Des de llavors he vist i experimentat els canvis. Com a molts veïns i veïnes, em preocupa molt que això passi. Crec que tothom hauria de tenir accés a un habitatge assequible, a un aliment saludable i sostenible i viure en un ambient segur i net, inclosa la protecció dels animals. I aquesta és la tasca de tothom. Per exemple, les persones han de tenir accés a eines senzilles, assequibles i manejables per a poder reciclar. Les empreses locals haurien d’estar millor protegides i recolzades per l’Ajuntament.

Sitges és un lloc únic i especial amb moltes nacionalitats, cultures i procedències diferents. Això ens hauria d’unir per trobar les millors estratègies per fer de Sitges un lloc millor. Tothom pot contribuir a una vida millor. Tots tenim objectius compartits: viure en un lloc amb una alta qualitat de vida per als nostres fills, famílies i animals.

La nostra preocupació només ha de ser sobre els problemes i els reptes de Sitges. No hi ha lloc per divisions i jocs polítics. Per tant, estic molt feliç de ser membre de Sitges GI perquè crec que, veritablement, podem canviar molt i centrar-nos en els problemes reals: els problemes locals. Espero que, amb els meus antecedents, pugui ser útil per a tota la comunitat.