10. Manel Aleacar Zapata

Treballo per a l’Ajuntament de Sitges, al Mercat Municipal. Visc a Sitges des del meu naixement. Sempre m’he implicat en les activitats socials, culturals i esportives, formant part de diverses entitats o associacions, per exemple, fent teatre amb el malauradament desaparegut “Elenc Artístic del Patronat”, essent jugador del C.F. Blanca Subur i el C.F. Suburense, pel que fa a la pràctica del futbol i com a President del Patinatge Artístic Sitges, en el vessant esportiu. Sóc membre de la Colla Vella de Diables de Sitges des de fa més de 30 anys i també tinc el privilegi de ser el “Lloro” oficial del “quinto” nadalenc del Casino Prado, els últims 20 anys.

M’encanten les tradicions i és a través d’aquestes que vaig conèixer gent com el nostre Cap de llista, en David. Com a sitgetà de “tota la vida”, em sento amb el deure de “posar el meu granet de sorra” i un grup com el Sitges GI, sense lligams i només de Sitges i per Sitges, em va fer decidir a incorporar-me. Sens dubte, aportaré el millor de mi: compromís amb la feina i la capacitat de treballar en equip, per aconseguir allò que Sitges ha perdut pel camí.

Com a prioritats, el meu desig és recuperar el Sitges d’abans que, tot i les mancances del moment, va arribar a ser un lloc destacat per molts factors, entre els quals destacaven, per exemple, la neteja i el civisme.