09. Pierre Butin

Sóc un francès de 52 anys, enginyer informàtic. Em vaig mudar de París a Barcelona el 2004 per gestionar un projecte internacional. El 2007, em vaig mudar a Sitges, on visc des de llavors.

Estic casat amb una dona catalana, amb arrels de Sitges i tinc 4 fills.

Estic treballant per a una empresa financera internacional a Barcelona, com a Gerent Operacional.

Disposat a entendre com era Sitges des de dins, vaig començar a tenir un debat amb amics de Sitges GI i vaig participar en les eleccions municipals de 2014 per donar-los suport. Ràpidament vaig tenir la sensació que les coses haurien de millorar-se.

Sitges és una ciutat fantàstica però, ara més que mai, Sitges necessita un projecte per a tots els sitgetans, inclosa la seva diversitat i especificitat.

De fet, Sitges és diferent amb la seva ànima, patrimoni cultural, turisme, gent d’aquí i d’altra banda.

Des de la meva perspectiva, Sitges GI és l’únic grup de mentalitat oberta, que accepta les nostres diferències, preparat per atendre totes les nostres necessitats. Som tots diferents però tots vivim aquí i les nostres idees i voluntat del canvi compten més que mai.

Últimament el vaixell s’ha desviat molt, massa, i necessitem actuar.

Hem de recuperar el nivell bàsic de servei, treballar junts els projectes claus per al futur de Sitges, el nostre i el dels nostres fills.

Vivint aquí, tots estem explicant i tenim la nostra veu i paraula que dir per millorar i donar un futur a Sitges clar i transparent.

Només un grup polític totalment independent, com Sitges GI, pot atendre les necessitats del nostre poble, sense prioritats o intencions alienes a les preocupacions de totes i tots, localment.

Tots som Sitges.