04. Nadia Viana Pascual

Advocada. Especialitats civil, penal i administratiu. Sóc graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. Màster oficial d’Accés a l’Advocacia per la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona.

Vaig ser Pubilla de la Penya Espanyolista de Sitges 2014 i Pubilla de Sitges 2014. He format part de la Comissió de Festa Major de Sant Bartomeu i Santa Tecla 2016, 2017 i 2018. Sóc membre actiu del Carrusel del Casino Prado Suburense i també membre de la junta de Foment de Sitges (organitzadors de la Festa de la Verema, del Pubillatge i del Ral·li Internacional de cotxes antics Barcelona-Sitges).

Decideixo unir-me a Sitges GI perquè és una oportunitat per a poder ajudar al meu poble des d’un vessant més professional, incidint en tots els àmbits, coneixent les seves problemàtiques per aportar solucions, així com els seus punts forts per poder enriquir-lo encara més. Malgrat la meva joventut, puc aportar a Sitges GI i al poble de Sitges aire fresc, idees noves i renovades, empatia, sobretot, cap als sectors més afins a la meva personalitat, trajectòria i professionalitat.

La millor manera de treballar per la nostra vila és, primerament, estimant-la i respectant-la, per així poder conèixer-la en profunditat i que el seu benestar, com el de les sitgetanes i sitgetans, sigui prioritari. Per aquest motiu, és un avantatge formar part d’un partit municipalista, doncs som els encarregats de vetllar per aquestes premisses sense la pressió externa d’un sistema polític jerarquitzat.

Treballant i treballant és com s’aconsegueixen els canvis i les millores. El Sitges del futur ha de tenir en compte el Sitges del present, que va canviant, a poc a poc, per tant s’ha d’anar adaptant al pas del temps, amb cura i dedicació, però sempre respectant la nostra essència perquè, al cap i a la fi,

#totssomSitges.