03. Cristina Guiu Navarro

Resident a Sitges des de 1999. Treballo a una gran superfície del Sector d’autoserveis i supermercats. Sóc titulada en Grau Superior en Administració i Finances a l’Acadèmia Hispano Francesa. Altres cursos realitzats són; Desenvolupament T + T. Desenvolupament d’Habilitats (Talent + Tarannà) – Consultora 27GN, Fonaments Màrqueting en el Sector Distribució – ISM – ESIC Campus Barcelona, ​​Visió Missió i Valors. Els Facilitadors. – Accenture, Fidelització – Datawarehouse.

Col·laboro activament en molts dels esdeveniments / festes de Sitges, de manera directa o indirecta, com ara: Carnestoltes, Setmana Santa, Gay Pride i Cavalcada de Reis, així com en diversos actes benèfics que es realitzen a la nostra vila.

Em presento a la llista de Sitges GI perquè em preocupa, cada vegada més, l’estat de Sitges i estic convençuda que, només des d’un partit local, que treballi per al municipi, pot canviar-lo i millorar-lo.

Em sento completament representada per les idees del partit i pels meus companys i companyes de Sitges GI i em sento totalment capaç de representar la ciutadania de Sitges, lluitant per uns interessos comuns.
Vull fer-ho des de la proximitat amb les persones que resideixen a Sitges, ajudar-los a fer que el seu dia a dia sigui més fàcil i millor. Considero que aquesta és la prioritat que ha de tenir un ajuntament, i aquesta és la del nostre partit, Sitges GI.
Estic segura que, junts, serem capaços de realitzar grans coses per Sitges i assolirem l’objectiu prioritari: fer del nostre poble un lloc millor per a tothom.

Tots som Sitges.