02. Guillem Escolà Hueso

Barcelona 1967. Em dedico professionalment a les finances, a la central d’una entitat bancària. Vaig cursar estudis de ciències econòmiques i empresarials. Participo en diverses activitats que es realitzen a Sitges, des de fa uns 20 anys participant en els carnavals en diverses associacions com el Club Natació Sitges, Cases Noves i Smile, del Prat. Membre de la Penya Barcelonista de Sitges he participat amb l’associació fent catifa per corpus i en el concurs de trepitjadors de Raïm, entre d’altres. També he col·laborat fent de patge a la cavalcada dels reis mags d’Orient.

M’uneixo a Sitges GI pel seu model de projecte per al poble, integrador, modern, amb preocupació i prioritat pels temes de Sitges, amb idees i propostes realistes, necessàries i prioritàries per al municipi.
Em presento a les llistes de Sitges GI per què crec que puc aportar la meva experiència i coneixement, idees, maneres i formes de fer diferents que millorin la situació de Sitges, que permetin a tots els veïns i veïnes de la vila viure i gaudir d’un millor poble en tots els aspectes, que es recuperi un Sitges innovador i referent.
Crec que s’ha de treballar per Sitges coneixent de primera mà els problemes, aspectes a millorar, aquelles coses que a la gent li preocupa, escoltant a les persones i habitants de Sitges, no prometent miracles, però si sabent prioritzar i dedicar els esforços a solucionar els problemes i millorar tot allò que té repercussió i benefici directe a les persones i que sigui realitzable des de l’ajuntament. Tots som Sitges i volem el millor per Sitges.

En definitiva, Sitges és el nostre poble i volem que sigui el millor lloc on viure.