Imagen 16

Sitges Grup Independent amb els joves de Sitges

 

Sitges,18 de maig de 2015

IMG_5898La joventut és un dels temes que preocupen a Sitges Grup Independent, i considera que necessita un projecte que els impliqui i els i·lusioni. Vinyet Lluis cap de llista de Sitges Grup Independent afirma que volem fer-nos sentir i fer sentir a la joventut sitgetana. És molt important que Sitges compti amb un ampli ventall d’activitats i oferta social i cultural destinada als joves, a més de potenciar l’oci nocturn de qualitat per evitar així que la joventut local hagi de marxar del municipi.
En aquest sentit, Sitges Grup Independent vol reconèixer el Consell Local de la Joventut, com a interlocutor vàlid a nivell juvenil, sempre garantint la seva autonomia. Un Consell que ha de servir per fomentar l’Espai Jove, un punt de trobada i informació pels joves, que ha de tenir més protagonisme al municipi.
Sitges Grup Independent aposta per crear una oferta d’activitats extraescolars de qualitat a nivell local i gestionar davant altres administracions la implantació de nou de les Escoles tallers al municipi, amb l’objectiu de motivar i ajudar als joves a preparar-se de cara al futur.
Segons Vinyet Lluis, és important ajudar als joves a trobar sortides laborals, a assessorar-los a la hora d’emprendre una iniciativa d’autoocupació i ajudar-los a la hora de fer tràmits administratius.
Sitges Grup Independent també aposta per promoure una ludoteca per als infants de Sitges amb un servei d’acollida de nens de primària, on és fomenti la creativitat, el treball en grup, i donar suport educatiu als nens i nenes que ho necessiten.
Promoure la cultura, el civisme, l’esport i la salut entre els jovs, amb una especial atenció en el tema d’habits alimentaris saludables, son altres aspectes que figuren a la llista de prioritats de Sitges Grup Independent.
Podeu consultar el programa electoral de Sitges grup Independent a travès del següent enllaç:
http://sitgesgi.cat/la-nostra-candidata/candidatura-2015/programa-2015/

Pancarta VOTA 300x75