Imagen 16

SENYOR DIRECTOR DE L’ECO DE SITGES…

imageSitges, 1 de Juny del 2015

Senyor Director de l’ECO de Sitges…

Seguint en la seva línia poc periodística, ha publicat informació poc ètica sobre la meva persona faltant a la veritat i al meu honor, insinuant que no vaig voler anar a esmorzar amb els meus companys de l’equip de govern, sense contrastar-la, fet completament intolerable en un mitjà de comunicació seriós com és l’ECO de Sitges, amb tota la trajectòria que tenia.

Perquè el Senyor Ignasi Garrigó no va poder anar a l’esmorzar? Aquesta és la pregunta que jo, com a director m’hagués fet, abans de publicar quelcom.

Doncs la resposta és molt fàcil. Tal com vaig publicar al meu twitter i facebook, al mateix dia i hora que els meus companys feien l’esmorzar, un servidor, en honor de la seva feina ben feta, estava acompanyant als representants del Ministerio, el representant de Draga Sur i als tècnics municipals a la platja de Bassa Rodona, comprovant insitu, les obres que està fent el Ministerio a les nostres platges, i tots ells poden testimoniar que així era (per si segueix tenint dubtes el Sr. Director). Aprofitant l’avinentesa, en el cafè que un servidor va fer al Pic-Nic amb tots ells, es va acordar d’aprofitar la draga i fer l’aportació de sorra a la platja de Riera Xica, que en un principi no estava acordada amb el Ministerio. Així mateix ens van fer saber la direcció de la Demarcación de Costas del Ministerio, que arranjaran els espigons de les Anquines abans del juliol.

Com vostè pot entendre, jo no puc estar en dos llocs al mateix dia i a la mateixa hora. Demano disculpes si el meu comportament no ha sigut el més encertat, potser sí que tenia que anar a esmorzar amb els meus companys i deixar penjat als representants del Ministerio, però com sempre he fet, i seguiré fent, he treballat i seguiré treballant per el benestar dels sitgetans i sitgetanes, i és per això que amb vaig excusar per no poder anar a Can Lluçà i vaig preferir atendre les meves obligacions que en aquell moment tenia com a representant del nostre consistori.

Per tot, els requereixo per que publiquin la meva carta, amb reserva de les accions legals que em corresponen per aquests fets i demano una rectificació pública de les greus injúries, en la mateixa pàgina, i en les mateixes mides que la nota publicada, expressant la realitat dels fets. Si no ho publiquen em veure en la necessitat de recórrer a la via judicial per salvaguardar els meus drets.

Així mateix aprofito aquestes línies, per agrair a tothom el suport que he rebut aquests quatre anys com a Regidor de l’Ajuntament.

IGNASI GARRIGÓ
REGIDOR DE TURISME I PLATGES