La nova escola agnès obrirà portes el curs vinent

with No hi ha comentaris
L' Escola Agnès obrirà al setembre

L’ Escola Agnès obrirà al setembre

Arriben bones notícies, ja que el proper 15 d’abril es donaran per acabades les obres de la nova Escola Agnès de Sitges. Per tant un cop acabades, es començaran els tràmits per que entri en funcionament pel curs escolar 2021-2022.

Tot i que la Generalitat de Catalunya tenia intencio d’acabar el curs actual a les noves instal·lacions però al final no ha pogut ser així. Tant l’Ajuntament de Sitges com la comunitat educativa han vist positiu el esperar al setembre ja que no consideraven convenient fer-ho a mig curs i era millor fer el trasllat per iniciar el curs al setembre de 2021.

Segons el regidor d’educació David Martínez, el fet de traslladar l’escola a mig curs, suposaria un problema enorme per a les famílies. A més no hi ha garantia de poder activar els subministraments i els preparatius necessaris a temps. Hi han moltes coses a tenir en compte, el pla de seguretat, els subministraments de l’edifici i cal estudiar de quina manera afecta a la mobilitat de la zona de Quint Mar. Per tant és millor fer les coses bé i obrir el nou centre per l’inici del curs 2021-2022 al mes de setembre.

Pel que fa als terrenys on està ubicada actualment l’Escola, l’Ajuntament ha fet els tràmits per què la Generalitat cedeixi els mòduls al municipi i un cop fet això s’estudiarà quin ús se li donaran.

L’ Escola Agnès obrirà al setembre

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.