13. Mercedes Yunquera Vega

Vaig néixer a Madrid (1959), però em considero ciutadana del món i estimo i respecto allà on estic. He viscut i treballat en diferents països i ciutats (Turquia, Líban, Sevilla i Tarragona) i, a tots ells, la meva prioritat ha estat estimar i respectar al poble que macull. Vaig venir a Sitges fa 25 anys i em va enamorar. Va ser llavors quan vaig saber que acabaria vivint aquí.

La meva trajectòria professional, durant molts anys, ha estat molt diversa i enriquidora. Des de secretària de lambaixador dEspanya a Turquia, a coordinadora desdeveniments en Televisió i Teatre, però la meva professió actual és la meva passió: la medicina tradicional xinesa, que porto exercint des de fa 8 anys.

Em presento a aquesta llista amb el convenciment que, només des de la llibertat de no tenir lligams ideològics que determinen el bé i el mal del meu poble, podrem lluitar per allò que creiem el millor per al nostre poble. Vull recuperar el poble que em va enamorar i això només es pot fer des dun partit que la seva
prioritat sigui el poble, amb la seva tolerància, la seva hospitalitat i, abans de res, el seu respecte a tot i a tots. Per això em sento totalment representada i còmoda amb Sitges GI.