16. Nicolás Samaranch Arrufat

Vaig néixer lany 1996 i visc a Sitges, al nucli de Garraf. Actualment estic fent el tercer curs dInvestigació Privada a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

El Poble de Garraf i Les Botigues de Sitges han estat els grans oblidats per la majoria dels equips de govern de lAjuntament de Sitges, en els darrers anys. Per això crec que fa falta un grup com Sitges GI, que escolta a tothom i té ganes de millorar tot el conjunt de Sitges, i això vol dir tots els barris i nuclis urbans que son part del municipi. I és que, a Garraf, la falta de policia a la zona és una de les principals preocupacions dels veïns i veïnes que pateixen la inseguretat a casa seva, diàriament. Sense oblidar-nos de la contaminació del riu de labocador, la pols de les pedreres i la manca dinversions per part del consistori.

Per posar solució a aquestes i altres matèries, que són importants i necessàries per Sitges, he decidit unir-me a Sitges GI i formar part de lequip de persones que comparteixen un nexe en comú: el benestar i un millor futur per a Sitges.