12. Xavier Guerrero Castillo

Sitges 1991. Treballo com a comptable. Sóc graduat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat de Barcelona i, actualment, estic cursant un postgrau en Direcció Comptable mitjançant la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Sempre he estat arrelat a les tradicions i cultures sitgetanes. Participo activament en el Carnaval, sóc membre actiu de la Colla Vella de Diables de Sitges i participo activament amb el Carrusel del Casino Prado Suburense. També sóc voluntari de la Verema i del Ral·li Internacional de cotxes Barcelona-Sitges.

Em presento a la llista de Sitges GI per què em preocupa el meu poble. Crec que des dun partit independent i municipal, el qual només treballa pel municipi, és com es poden canviar i millorar les coses. Tot i la meva joventut, puc aportar idees noves i regeneradores que donin a la vila un aire renovat i que ajudin a situar de nou a Sitges com un punt de referència en el turisme de qualitat.

Per aconseguir els objectius marcats en el programa, s’ha de treballar en equip amb el conjunt de sitgetans i sitgetanes des de lajuntament, sent aquesta la nostra prioritat com a grup municipal. Entre altres coses que s’han de treballar per millorar el benestar del municipi, destacaria la necessitat de cuidar i fomentar les nostres festes més estimades, com són el Carnaval i la Festa Major, creant un lloc on estigui exposada i explicada la història daquestes, juntament amb algunes disfresses i vestits, perquè la persona que vingui pugui conèixer de primera mà les nostres tradicions.

Treballant conjuntament serem capaços de realitzar grans coses per Sitges i aconseguir d’aquesta manera lobjectiu principal: fer de Sitges un punt de referència i un lloc millor per a tots.