La nouvelle école Agnès ouvrira l'année prochaine

avec Aucun commentaire
L' Escola Agnès obrirà al setembre

L’ Escola Agnès obrirà al setembre

Arriben bones notícies, ja que el proper 15 dabril es donaran per acabades les obres de la nova Escola Agnès de Sitges. Per tant un cop acabades, es començaran els tràmits per que entri en funcionament pel curs escolar 2021-2022.

Tot i que la Generalitat de Catalunya tenia intencio dacabar el curs actual a les noves instal·lacions però al final no ha pogut ser així. Tant lAjuntament de Sitges com la comunitat educativa han vist positiu el esperar al setembre ja que no consideraven convenient fer-ho a mig curs i era millor fer el trasllat per iniciar el curs al setembre de 2021.

Segons el regidor deducació David Martínez, el fet de traslladar lescola a mig curs, suposaria un problema enorme per a les famílies. A més no hi ha garantia de poder activar els subministraments i els preparatius necessaris a temps. Hi han moltes coses a tenir en compte, el pla de seguretat, els subministraments de ledifici i cal estudiar de quina manera afecta a la mobilitat de la zona de Quint Mar. Per tant és millor fer les coses bé i obrir el nou centre per linici del curs 2021-2022 al mes de setembre.

Pel que fa als terrenys on està ubicada actualment lEscola, lAjuntament ha fet els tràmits per què la Generalitat cedeixi els mòduls al municipi i un cop fet això sestudiarà quin ús se li donaran.

L’ Escola Agnès obrirà al setembre

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.