David Martínez réélu Tête de Liste pour les prochaines Municipales

avec Aucun commentaire
David Martínez reelegit com a Cap de Llista

David Martínez Lluis tornarà a encapçalar la llista electoral de Sitges GI per a les properes eleccions municipals que tindran lloc el proper maig del 2023. El candidat ha estat escollit per unanimitat a la darrera Assemblea General del grup municipal que va tenir lloc el passat dilluns, 25 dabril.

Segons David Martínez « Sitges GI és l’alternativa política real i ferma. El nostre és un projecte engrescador, que pretén il·lusionar a tots i cadascun dels sitgetans i sitgetanes. »

També ha remarcat que Sitges GI té molts punts que el diferencien daltres partits, i que al ser un partit transversal, obert a totes les sensibilitats i amb Sitges com a nexe i causa comuna fa que sigui la millor opció de futur.

Martínez també ha manifestat que continuarà escoltant la veu de les ciutadanes i ciutadans. Una línia que sempre ha seguit Sitges GI i no ha deixat de reunir-se amb diferents col·lectius del Sitges per prendre nota de les seves inquietuds i mancances i fer el tot el possible per solventar-les. « Tot i que encara hi ha molt a fer, estem satisfets de la feina feta fins ara i contents dhaver pogut posar fi a algunes de les demandes històriques que hi havien pendents al municipi i esperem poder solventar moltes més. »

David Martínez réélu Tête de Liste pour les prochaines Municipales

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.