12. Xavier Guerrero Castillo

Sitges 1991. Trabajo como contable. Soy graduado en Administración y Dirección de Empresas (ADE) por la Universidad de Barcelona y, actualmente, estoy cursando un postgrado en Dirección Contable mediante la Universidad Abierta de Cataluña (UOC).

Siempre he estado arraigado en las tradiciones y culturas sitgetanas. Participo activamente en el Carnaval, soy miembro activo de la Colla Vella de Diablos de Sitges y participo activamente con el Carrusel del Casino Prado Suburense. También soy voluntario de la Vendimia y del Rallye Internacional Barcelona-Sitges.

Em presento a la llista de Sitges GI per què em preocupa el meu poble. Crec que des d’un partit independent i municipal, el qual només treballa pel municipi, és com es poden canviar i millorar les coses. Tot i la meva joventut, puc aportar idees noves i regeneradores que donin a la vila un aire renovat i que ajudin a situar de nou a Sitges com un punt de referència en el turisme de qualitat.

Per aconseguir els objectius marcats en el programa, s’ha de treballar en equip amb el conjunt de sitgetans i sitgetanes des de l’ajuntament, sent aquesta la nostra prioritat com a grup municipal. Entre altres coses que s’han de treballar per millorar el benestar del municipi, destacaria la necessitat de cuidar i fomentar les nostres festes més estimades, com són el Carnaval i la Festa Major, creant un lloc on estigui exposada i explicada la història d’aquestes, juntament amb algunes disfresses i vestits, perquè la persona que vingui pugui conèixer de primera mà les nostres tradicions.

Trabajando conjuntamente seremos capaces de realizar grandes cosas por Sitges y conseguir de este modo el objetivo principal: hacer de Sitges un punto de referencia y un lugar mejor para todos.