Imagen 16Ens enfrontem en pocs dies a l’inici d’una campanya electoral.

Hi ha diferents maneres d’afrontar aquest període d’especial transcendència. Amb aquest comunicat anem a fer una declaració de principis que serà la que regirà l’actitud de la nostra candidatura durant tot aquest temps, que culminarà en la festa de la democràcia, que són les eleccions municipals del proper 24 de maig.

La nostra campanya va a basar-se fortament en les propostes i el programa electoral per a la propera legislatura.

Des de SITGES GRUP INDEPENDENT, donem especial transcendència al programa electoral, ja que és la columna vertebral del que ha de ser l’acció de govern dels propers 4 anys. Difícilment es pot gestionar un municipi si abans no s’ha fet una planificació exhaustiva i rigorosa de quins son els punts que es volen portar endavant.

La nostra no serà la campanya de la crispació. Sitges ja ha patit massa confrontacions i no serem nosaltres els que avivarem cap flama.

El que si que farem, perquè es legítim i estem en tot el dret, serà ser completament transparents en els comunicats que estiguen basats en alguna crítica a les accions d’altres candidatures. Si critiquem algo, seran les accions i mai a les persones, ja que nosaltres tenim ben clara la línia que separa l’acció política d’un determinat grup o persona, de la persona en si mateixa. El respecte per davant de tot.

Tot el que tingem que dir, ho direm de manera clara i directa a través d’aquesta web o d’altres mitjans i/o xarxes socials.

Perque creguem que és moment de continuar canviant la manera de fer política a Sitges. El debat i les discrepàncies s’han de portar a la llum del dia, ni a missatges anònims al mòbil, ni en forma de missatges també anònims en internet difamant, insultant i falsejant o en forma de burles infantils.

Nosaltres ja hem presenciat personalment i patit de primera mà totes aquestes estratègies brutes d’electoralisme de baixa qualificació i també hem presenciat com les mateixes persones que el practiquen, després es presenten com a salvadors de la pàtria que es “rasguen les vestidures” quan son ells els focus de les crítiques. El que no farem serà entrar en el seu joc. Volem ser seriosos i ho serem.

El nostre joc és la seriositat, la rigurositat. Mirem pel poble i per tots els que l’habiten i respectem la intel·ligència de l’electorat, tant si ens vota com si no i és per això que, com hem dit a l’inici d’aquest comunicat, que anem a basar la nostra campanya en propostes i amb actitud positiva. Per que estem més preparats que mai per afrontar els reptes que el futur ens planteja i per que som la candidatura més sòlida i amb més garanties de transparència i capacitat de gestió, per governar la nostra vila, Sitges.