Ara Toca Sitges missatge dels cartells de Sitges GI

with No hi ha comentaris

Ara Toca Sitges, és l’slogan que encapçala els cartells de la campanya electoral municipal 2019. Un missatge que segons el candidat a l’alcaldia David Martínez Lluís és molt clar, ja que ara toca pensar en Sitges i tots els problemes que hi han actualment al municipi i deixar de pensar en altres temes que no tenen res a veure amb el municipi.

Des del grup municipalista han afirmat que porten un programa pensat per a tots els vilatans i vilatanes dividit en quatre eixos.

Ara Toca un Sitges de Qualitat, amb propostes per millorar en temes de neteja, via pública, seguretat i atenció al ciutadà i amb el compromís d’escoltar a totes les sitgetanes i sitgetans i donar resposta ràpidament per què els ciutadans no se sentin abandonats.

Ara Toca el Benestar de les persones, un eix pensat per donar solucions a temes tan vitals com l’habitatge, la salut, l’esport, polítiques per a joves i gent gran entre d’altres.

Ara Toca un nou Model Econòmic, un apartat que presenta diverses propostes per dinamitzar Sitges econòmicament, amb un projecte anomenat Sitges, Destí de Qualitat que presenta un nou model de turisme per al municipi adaptada a la realitat d’avui. Tambe presenta una proposta per atreure visitants al municipi en temporades baixes organitzant stajos esportius i culturals dirigida sobretot a països nòrdics. Una forma d’aprofitar els espais municipals i ajudar a que hi hagi més activitat econòmica durant tot l’any. Aquest eix també inclou una sèrie de propostes per tal de donar suport al talent local, a potenciar i enriquir la cultura local i dissenyar un projecte de futur per Sitges per als propers vint anys.

Ara Toca Sostenibilitat. El Medi Ambient és un dels temes que preocupa molt a Sitges GI i per això creu que és hora de que tots comencem a canviar els hàbits per tal d’ajudar a preservar el medi ambient. Per això es vol facilitar el reciclatge i premiar les bones pràctiques mediambientals de tots els sitgetans i sitgetanes.

Podeu consultar el programa electoral al web http://sitgesgi.cat/programa-electoral-municipals-2019/

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.