519 – Sitges Grup Independent presenta les seves primeres propostes de futur

with No hi ha comentaris

Imagen 16Sitges Grup Independent presenta les seves primeres propostes de futur

Sitges, 9 de maig de 2015

Sitges Grup Independent ha arrencat la campanya electoral amb força, presentant públicament les seves propostes de futur en un acte celebrat al Club de Mar de Sitges.
Vinyet Lluís, Cap de llista de la formació va remarcar la importància de potenciar l’economia del municipi buscant noves fórmules per generar activitat tot l’any. Segons Vinyet Lluís, la fira Sitges Christmas Festival o la línia regular del Ferry que unirà Sitges i Barcelona per mar amb un vaixell amb capacitat per transportar fins a 500 persones per trajecte, són alguns dels projectes que hem posat en marxa des de Sitges Grup Independent durant aquest mandat. Unes actuacions que dinamitzaran l’economia i el turisme del municipi i el nostre objectiu és continuar treballant en aquesta línia.
La regeneració de les platges de Sitges també són un dels punts clau. El President de la formació i número 2 de la llista Ignasi Garrigó va manifestar que ‘hem aconseguit establir molt bones relacions amb el Ministeri, gràcies a les quals aquest any s’iniciarà la licitació del projecte per decidir quina és la millor fórmula per mantenir la sorra a les platges i no tenir que portar la draga. Segons Garrigó, el treball de Sitges Grup Independent durant els darrers quatre anys ha sigut clau per poder accelerar el procés de regeneració de les platges i salvar el litoral sitgetà mantenint les guinguetes i establiments com el Club de Mar, Pic-nic i el bar restaurant Kansas entre d’altres.
L’acte va comptar amb la presència de l’Associació de Veïns del Vinyet que van mostrar el seu malestar per l’estat de l’asfalt i el terra d’alguns carrers de la Vila i les seves queixes per la nul·la resposta per part de la regidoria de Via Pública. En aquest sentit Daniel Vallès, número 3 de la llista per Sitges Grup Independent, va manifestar que és necessari abolir el “silenci administratiu” contestant totes les peticions, queixes o suggeriments dels ciutadans i millorar l’atenció al ciutadà, donant facilitats per realitzar les gestions administratives.
Un dels punts que va suscitar interès va ser la proposta de buscar solucions perquè a Sitges hi hagi sempre una farmàcia de guàrdia, ja sigui buscant un acord per ampliar l’horari del CAP o a través d’una subvenció a les farmàcies per poder cobrir les despeses que suposa obrir les 24 h.
Solucions per un Sitges més net amb un nou model de neteja i reciclatge de la vila, manteniment continuat dels jardins i parcs infantils, millorar la seguretat i revisar les polítiques culturals de Sitges tenint en compte criteris de participació i pràctica són altres punts que formen part del programa electoral de Sitges Grup Independent.