25. Calan Frame Suárez

Calan Frame Suárez (Sitges 1990). Advocat i Consultor de Seguretat.

Tinc 28 anys i he desenvolupat tota la meva vida personal a Sitges, concretament, a la zona de la platja Sant Sebastià.

De pare escocès, que porta residint des de 1978 a Sitges i mare sitgetana, nascuda a l’extinta colònia de Vallcarca.

Sóc Graduat en Administració i Direcció d’Empreses, Graduat en Dret i Màster d’Advocacia especialitzat en Dret Financer i Tributari.

Pel que fa a la meva activitat professional exerceixo l’Advocacia de manera liberal, així com tasques de consultoria relacionades amb l’àmbit de la Seguretat Corporativa.

He estat durant molts anys secretari de la Comissió de Festes de Cases Noves. També he format part de la Comissió de Corpus i la Comissió de Carnaval.

He decidit unir-me a la llista de Sitges GI després d’assistir estupefacte a la degradació del meu estimat poble, que ha deixat de ser un referent mundial, per esdevenir un poble brut, insegur i que cada vegada resulta més inaccessible per a la gent que hi viu.

Igual que molts de vosaltres, no em veig vivint en un altre lloc que no sigui Sitges però. És evident que no podem seguir així per molt més temps, ja que la situació per la qual travessa el nostre municipi s’està tornant del tot insostenible.

Un dels eixos principals que defensem des de Sitges GI és la millora de la imatge del nostre poble mitjançant un pla integral basat en l’increment de la seguretat, millora de la neteja a la via pública i un turisme de qualitat i sostenible, sense oblidar l’accés a l’habitatge que, en els últims anys, ha experimentat un creixement desmesurat, que ha obligat a un trist exili de molts dels nostres veïns que no han estat capaços de poder continuar residint aquí.

En molts àmbits de la nostra societat, la proximitat és un valor a l’alça i, a Sitges GI, som conscients d’aquesta gran fortalesa. Ens neguem a acceptar que les grans decisions que ens afecten i ens afectaran en un futur siguin preses des de la llunyania, des dels despatxos de grans partits que utilitzen el nostre benestar en clau de tactisme electoral.

Si t’has sentit identificat en alguna de les meves inquietuds, no dubtis en dipositar la teva confiança a Sitges GI.