“Vinyet Lluís” és la Nostra Candidata.

vinyet lluisEl passat dimarts 3 de febrer del 2015, el Comitè Executiu de SITGES GRUP INDEPENDENT, va acceptar per “unanimitat” la candidatura de Vinyet Lluís i Pàmies, com a Alcaldesa de SITGES, a les properes Eleccions municipals del proper 24 de Maig.

Per als membres de SITGES GRUP INDEPENDENT, és un orgull donar continuïtat a la feina que vàrem començar ja fa més de sis anys. Com sabeu, la nostra candidata a les passades eleccions va ser Vinyet Lluís. Una persona exemplar, justa, pacient, treballadora i extremadament capacitada. És un orgull seguir l’estela de gent tan valuosa com Vinyet.

Us adjuntem el missatge que ens ha fet arribar Vinyet:


Amics;

Fa més de sis anys que vaig decidir implicar-me en la política municipal des de SITGES GRUP INDEPENDENT, perquè pensava que la nostra candidatura estava formada per gent que treballaria amb il·lusió i honestedat pel progrés del nostre poble, i així ha sigut.

Encara que vivim moments difícils i certes decepcions, va ser una decisió encertada, que em va portar després a acceptar encapçalar la candidatura de SITGES GRUP INDEPENDENT amb plena confiança en els meus companys de llista.

Continuo mantenint aquesta confiança en aquell grup de sitgetans i sitgetanes, entusiastes que intentaven aportar noves idees, impulsar projectes renovadors i promoure una forma de fer política que estigués presidida per l’honradesa i la fidelitat a uns ideals, fidelitat a SITGES.

En aquets temps de crisi de la política i del descrèdit dels nostres responsables polítics, és fonamental apostar per gent honesta, que no pensi en la política com una negociació partidista d’interessos econòmics i fosques ambicions personals. Estic convençuda de que tant persones amb qui vaig compartir candidatura fa quatre anys, com les noves incorporacions, continuarem treballant pel bé dels sitgetants i sitgetanes, amb integritat, entusiasme i eficàcia, com jo ho faré, i que SITGES GRUP INDEPENDENT estarà a l’alçada del que mereix SITGES.

Ens mereixem un futur millor, un SITGES Millor, i per aixó seguiré encapçalant la nostre candidatura per les eleccions municipals del 2015, gràcies a la plena confiança del nostre Comitè Executiu en la meva persona, i compartiré el compromis amb un grup de gent, sitgetants i sitgetanes, que també estan compromessos amb el nostre poble, compromessos amb SITGES, entusiastes que entre tots aportarem noves idees, impulsarem projectes renovadors i ara, seguirem fent una política que estará presidida per l’honradesa i la fidelitat a uns ideals, fidelitat a SITGES.

Visca SITGES !!!

Vinyet Lluís i Pàmies