Sitges GI vise à promouvoir le port de’aiguadolç

avec Pas de commentaire

Sitges Grup Independent ha organitzat una trobada amb elPort Daiguadolc-Sitgesper presentar el seu projecte i escoltar les inquituds i preocupacions de veins/es i propietaris/es de la zona. I es que la renovació o la prórroga de la concessió a lany 2022 cada cop crea més incertesa i per això Sitges GI sha compromès a acompanyar i donar suport a la gerència i direcció del Port durant tot el procès. I es que segons David Martínez, candidat a lalcaldia per Sitges GI, és important que lAjuntament acompanyi al Port dAiguadolç en aquesta etapa complicada, i que no estiguin sols a lhora de plantejar el futur de lespai. Sitges GI coincideix amb la importància dun projecte de futur del complexe nautico-esportiu que contempli conservar els valors del model actual, defensant la continuitat dels actuals amarristes i negocis i oposar-se a qualsevol intent dampliació, ja que això últim suposaria un greuge mediambiental.

El cap de llista per Sitges GI David Martínez també ha manifestat que és hora de posar en valor els tres ports esportius de la vila (Port dAiguadolç, Port Ginesta i el Port de Garraf) i donar a conèixer aquests espais únics per gaudir de la seva oferta lúdica, gastronòmica, esportiva i cultural. Per això cada cop es fa més evident la necessitat dobrir noves vies per facilitar laccès al Port des del centre del municipi i fer més difusió de les activitats que es duguin a terme al complexe. I es que segons Martínez la proposta per aprofitar espais com el del Port dAiguadolç per realitzar stages esportius pot suposar un bon impuls que ajudaria a dinamitzar econòmicament lespai acollint la visita desportistes que podrien gaudir durant la seva estada dels serveis i loferta lúdica que ofereix el port i la resta del municipi.

La trobada davui s’emmarca dins de la ronda de reunions que ha mantingut Sitges GI durant les darreres setmanes amb diferents col·lectius i associacions de la vila com Sitges Gay Link, lAssociació de Veïns del Vinyet, Can Pei, Quint Mar, Montgavina i entitats com Rugby Club Sitges i C.F. Blanca Subur entre daltres.

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.