Sitges GI contient les principales préoccupations des habitants de la table ronde Sitges ‘les silos’et maintenant nous voulons Sitges’

avec Pas de commentaire

sitges-gi-01

Sitges GIha recollit les primeres inquietuds i preocupacions dels sitgetans i sitgetanes a la primerataula rodona ‘les silos’et maintenant nous voulons Sitges’que va tenir lloc el passat diumenge, a la Sala Jofre Vilà del Casino Prado Suburense.

La neteja del municipiva ser un dels temes més criticats a la trobada, on es va posar de manifest la sensació de deixadesa que té la població, per part del consistori i la necessitat dincrementer el nombre de contenidors i papereres als carrers, ser més durs a la hora de daplicar les ordenances sancionadores quan es realitzin infraccions i donar més facilitats pel que fa al reciclatge i separació de residus. La neteja i lestat de les platges també va ser un aspecte que segons els assistents ha empitjorat en els darrers anys.

Els assistents van comentar la necessitat de buscaralternatives doci dirigida als joves del muncipi, que tenen moltes dificultats per trobar activitats o propostes per passar el seu temps lliure, sobretot el col·lectiu amb una franja dedat entre 15 i 17 anys.

La falta de farmàcies de guàrdia, un CAP obert les 24 h, llibreries i un projecte de futur del municipi van ser altres temes que es van posar a sobre la taula durant la jornada.

Amb aquestes trobades,Sitges GI vol conèixer els diferents punts de vista dels sitgetans i sitgetanes, i recollir tots aquells aspectes que segons els assistents han empitjorat al municipi en els darrers anys i totes aquelles coses que calen millorar o pel contrari les que actualment funcionen correctament.

David Martínez, president de Sitges GIha manifestat que és vital conèixer tots aquests punts de vista per tal depreparar un bon projecte per al Sitges del futur. Un futur que no millorarà si no escoltem a les persones que representem: els sitgetans i sitgetanes.

Les Jornades ‘les silos’et maintenant nous voulons Sitges’ continuaran a partir de la segona quinzena de gener, on es tractaran temes més concrets com el comerç, el turisme i lhostaleria entre daltres qüestions.