Sitges GI présente sa liste pour le Municipal 2019

avec Pas de commentaire

Sitges GI ha presentat lequip de 26 persones que acompanyaran al candidat a lalcaldia David Martínez a la llista per a les properes Eleccions Municipals del 26 de maig de 2019.

Una llista que segons Martínez esta formada per un grup de persones amb diferents sensibilitats, transversal i multicultural, unes característiques que els fa més forts i que diferencia Sitges GI dels demés.

La llista presentada és la següent:

 1. David Martínez Lluís
 2. William os Escolà
 3. Cristina Guiu Navarro
 4. Nadia Viana Pascual
 5. María José Garriga Cots
 6. Anisa Berliku
 7. Carles Guerrero Castillo
 8. Borja Peñas Sílvia
 9. Pierre Butin
 10. Manel Aleacar Zapata
 11. Jordi Gracia Pañella
 12. Xavier Guerrero Castillo
 13. Petra Ballantyne
 14. Mercè Banchs Guitart
 15. Cristina Asensio
 16. Nicolás Samaranch Arrufat
 17. Susasna Domènech Cots
 18. Jaume Berbegal Ferret
 19. Alrun Jimeno Urban
 20. Alan Frame
 21. Vinyet Lluis Pàmies
 22. Manel Gómez Sanchís
 23. Daniel Vallés Godía
 24. Cecile Prevost Sanchón
 25. Mercedes Yunquera Vega
 26. Calan Frame Suárez
 27. María Cecilia Gentile

La llista sha presentat en un acte ple de gom a gom a la Sala Jofre Vilà del Casino Prado Suburense, on el grup municipalista ha presentat els quatre eixos de treball:Per un Sitges de Qualitat’, ‘Pel Benestar dels sitgetans i sitgetanes’, ‘Per un Model Econòmic de Futur’ je ‘Per un Sitges Sostenible. Aquests son els paraïgues que engloben totes aquelles qüestions que preocupen a les sitgetanes i sitgetansi que també recull totes les propostes que han arribat de veïns i veïnes del municipi.

Tambéha presentat la nova imatge del partit amb un aire més fresc i modern i amb una pàgina web renovada i que es pot consultar en català, castellà, anglès i francès.

Però un dels moment més emotius de lacte ha estat lhomenatge que ha fet tot lequip de Sitges GI a Vinyet Lluís, que deixa la política després de 40 anys de dedicació.

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.