Sitges GI montre son mécontentement à la décision’De Aurora Carbonell’accepté le poste de membre du Parlement de la Catalogne

avec Pas de commentaire

Sitges GI ha celebrat una assemblea on ha quedat palès que el grup no està content amb el nomenament dAurora Carbonell com a Diputada del Parlament de Catalunya, trencant el compromís del 100% de dedicació a lAjuntament de Sitges al que shavia arribat.

Així li han fet saber els regidors del grup David Martínez i Guillem Escolà a lAlcaldessa i regidors dERC, que no comparteixen les explicacions que han donat els republicans, i vetllaran per què el compromís del grup municipal dEsquerra al front del Govern municipal continui com era previst i que el càrrec com a Diputada dAurora Carbonell no interfereixi ni freni el projecte de futur que estan dissenyant els tres partits que formen lequip de Govern Municipal. També han posat sobre la taula que en el cas que vegin que els projectes per a Sitges no avancen tal i com esta previst, que lAlcaldessa deixi el càrrec de Diputada i dediqui el cent per cent del seu temps al municipi, tal i com estava acordat.

Tot i això han decidit donar un vot de confiança a ERC i demanen que saprofiti la nova situació per treballar més a fons temes i aspectes a millorar al municipi de Sitges que son competència de la Generalitat de Catalunya com la sanitat i lensenyament.

El grup municipalista Sitges GI avança amb el seu dia a dia al front de les seves regidories, preparant els projectes juntament amb Guanyem Sitges i ERC de cara al nou curs polític que començarà al mes de setembre.

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.