campagne Sitges GI commence et présente son programme

avec Pas de commentaire

Les Jardins de’La retraite était la’stade où il a dirigé la’acte d’Sitges GI au début de la campagne avec la présentation de son programme électoral. Le candidat l’Le maire Luis David Martinez a été le’charge de’ouvrir la’acte elogiant al seu equip afirmant que estan preparats per entrar a governar i fer el que lactual equip de govern no ha fet en quatre anys.

Ara Toca Sitges, és el lema de Sitges Grup Independent per aquesta campanya. Segons Martínez, el missatge és molt clar, després duna legislatura on sha dedicat més temps a temes que no son de caire local, ara toca dedicar el 100 per cent del temps a Sitges.

El programa de Sitges GI està format per quatre eixos que van presentar diferents membres de la llista del partit municipalista. Cristina Giu, número 2 de la llista, va ser lencarregada de presentar lapartat Ara toca un Sitges de qualitat amb el qual Sitges Grup Independent es compromet a solucionar una vegada per totes el tema de la neteja, els problemes que tenen molts barris amb la via pública i lestat de carrers, parcs i jardins, i a prestar més atenció al que ha de dir la ciutadania i donar resposta a les seves necessitats.

La quarta de la llista Nàdia Viana va parlar de leixAra Toca el Benestar de les Personesque engloba temes tan importants com el projecte per tenir farmàcies de guàrdia a Sitges i un servei durgencies 24 h al CAP. Però segons Viana, la necessitat en matèria dhabitatge és una prioritat i per això hem de treballar per crear un parc dhabitatges socials i posar eines per tal que els sitgetans i sitgetanes no es vegin forçats a marxar del municipi pels preus desorbitats dels pisos tant de lloguer com de compra.

Guillem Escolà, número 2 de Sitges GI va presentarAra toca un nou model econòmic, el tercer eix del programa. Un apartat on el turisme té un paper rellevant, amb el projecteSitges, un destí de qualitaton queda reflexat que si Sitges no es posa les piles i no canvia el model turístic actual, es quedarà enrera. Un projecte on han de participar tots els actors que formen part del motor econòmic del municipi i amb el qual sha de potenciar el talent local, lentorn únic del municipi i els espais dels que disposa Sitges. Una altra proposta de dinamització econòmica del municipi en temporada baixa, és la daprofitar els espais i recursos dels que disposem a Sitges per atreure a equips esportius o professionals i estudiants darts escèniques al municipi per realitzar stajos.

I la cultura també forma part daquest tercer eix, on potenciar el talent local també es converteix en una prioritat, i per això hi han propostes com la de recuperar el que va ser ‘L’escorxada teatralper a grups de teatre amateur del municipi, i donar més protagonisme als artistes de la vila.

El Medi ambient centra el contingut del quart eixAra toca sostenibilitatque va presentar el número 7 de la llista Carles Guerrero. Les bones pràctiques mediambientals per part de tothom és lescenari ideal per un Sitges més net i sostenible, i per això cal posar-ho fàcil als ciutadans i així no només obtenir millores a nivell ecològic, si no també suposaria un benefici econòmic al municipi. Premiar els hàbits sostenibles com zones blaves gratuïtes i bonificacions en limpost de circulació per a vehicles elèctrics i híbrids i un projecte per la neteja i la regeneració de les platges son altres de les propostes de Sitges GI.

I per finalitzar la presentació, la número 6 Petra Ballantyne, va fer una intervenció en anglès per explicar les propostes dirigides a persones residents al municipi provinents daltres països, que a vegades tenen dificultats per realitzar gestions amb ladministració pública, sobretot quan porten vivint poc temps al municipi. És per això que es vol crear un servei datenció per a residents estrangers del municipi i que la informació municipal també es pugui rebre en altres idiomes.

Aquí podreu consultar el programa electoral de Sitges GI entres idiomes (català, castellà i anglès).

CATALÀ
CASTELLÀ
ANGLÈS

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.