01. David Martínez Lluís

Vaig néixer a Sitges el 5 dagost de 1973 i sempre he viscut aquí. Sóc Diplomat amb Turisme per la Universitat de Girona. Actualment treballo com a responsable dAdministració i Comptabilitat a la Piscina Municipal de Sitges, després de molts anys treballant al Club Natació Sitges.
Sempre he estat vinculat a lesport, jugador de futbol base (Blanca Subur) amateur (de diversos equips, entre ells el Sitges i Suburense) i també a la natació com a professor.
He estat 8 anys cap de Colla de Carnaval, he format part dels timbalers del Drac i des de 2003 en formo part de la Colla Vella de Diables de Sitges.

Estic vinculat a la política des de lany 1991, encara que fins a aquest moment, no hi ha hagut la possibilitat de fer el pas endavant que ara dono. Sempre he estat treballant « des del darrera ».
Em presento com a candidat a lalcaldia de Sitges amb Sitges GI, perquè crec que puc aportar la meva experiència adquirida durant aquests anys, vivint la política de ben a prop, i fer que la vida de les sitgetanes i sitgetans sigui millor. Per això, penso que la millor manera dassolir-ho és escoltant a les persones, tenir criteri i sentit comú. La filosofia de Sitges GI, és la que em representa. És un partit transversal, obert a totes les sensibilitats, i que té Sitges com a causa comuna i prioritària.
Sitges necessita un projecte de futur a 20 « anys vista », consensuat amb la societat civil, entitats, associacions i partits polítics, en el que se sàpiga quin és el model econòmic que es vol per la Vila, Social, Turístic, Cultura, Esportiu, etc. I crec que nosaltres, Sitges GI podem aconseguir que sigui una realitat.