L’Ville quantifiée à 1,2 M € la dette au gouvernement des ménages’enfants en bas âge

avec Pas de commentaire

Merci à la motion présentée par les groupes politiques et Sitges à Sitges GI Positif - PSC Sitges, le conseil municipal Janvier dernier, et adopté à l'unanimité, qui a appelé la’equip de Govern, que instés a la Generalitat de Catalunya a reclamar el deute pendent en concepte de pagaments avançats durant els cursos corresponents del 2012 – 2013, 2013 – 2014 i 2014 – 2015 de les Llars d’infants Municipals de Sitges: La Moixiganga i El Cercolet, s’ha quantificat aquest deute de la Generalitat amb el municipi de Sitges.

L’import del deute, més els interessos de demora, calculat per part de l’Ajuntament és duns 1,2 Milions deuros. Ara s’ha de procedir, tal com sol·licitàvem a la nostra moció, a la reclamació d’aquests diners. Esperem que ben aviat la Generalitat faci efectiu aquest pagament, i que aquests diners siguin invertits a la Vila de manera eficaç i atenent a les prioritats essencials dels Sitgetans.

David Martínez – President Sitges GI

llars-infants-sitges

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.