Esquerra Republicana de Sitges et Sitges Independent Group a conclu un accord préliminaire au gouvernement de forme à Sitges.

avec Pas de commentaire


ERC i Sitges GI han iniciat els mecanismes per formar un pacte de govern per aquest proper mandat a lAjuntament de Sitges. És la línia de treball de les dues formacions després duna sèrie de trobades en les que sha posat de manifest la voluntat de buscar la millor opció per al Sitges d’avui i de futur.

El passat 26 de maig ERC va aconseguir 2.172 vots, essent la llista més votada i Sitges Grup Independent amb 1.287 vots, ha estat el partit municipalista amb més recolzament i per tant són els dos partits que han augmentat de forma notable en número de vots respecte a les eleccions del 2015.

De la lectura de l’escrutini del vot de les eleccions del passat dia 26 a Sitges, es desprèn que les sitgetanes i els sitgetans demanen un mandat on l’agenda social i les polítiques properes al ciutadà, en la que tots dos partits coincideixen, hi tinguin un paper destacat.

La preferència de la majoria de sitgetans i sitgetanes reflectida en urnes ha estat un dels factors claus a lhora de voler unir esforços. Tot i això, tots dos grups segueixen treballant per obrir aquest acord a més formacions locals per tal d’assolir un govern progressista, fort i que representi una nova etapa política per a la vila.

Les dues formacions municipals han mostrat la satisfacció per la bona predisposició que hi ha per continuar treballant en equip, assolint la formació de comissions entre els dos grups per treballar conjuntament altres temes com quadrar el programa, el pla de mandat 2019 -2023, les regidories o el funcionament intern de l’Ajuntament de Sitges, entre d’altres. Les dues formaciones valoren molt positivament les enriquidores converses mantingudes amb les altres formacions polítiques de la vila.

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.