Es retiren dos vehicles estacionats il·legalment a la Platja de Les Coves, recuperant lespai protegit.

avec Pas de commentaire

L’Ajuntament retira els dos vehicles estacionats a la zona de la platja de Les Coves

  • L’acció ha estat liderat pel Regidor de Sitges GI Guillem Escolà, amb la seu equip de la Regidoria de Platges conjuntament amb la Policia Local de Sitges.
  • Un cop shan retirat els vehicles , sha procedit a netejar amb profunditat la zona, on hi havia brossa acumulada generada per les persones que havien ocupat il·legalment lespai.

Els dos vehicles incomplien diverses normatives, ja que estaven ubicats en un espai protegit. L’Ajuntament està duent a terme ara les tasques de neteja per recuperar aquest entorn natural i ha tancat l’accés per evitar noves ocupacions

L’últim vehicle estacionat a l’esplanada davant la platja de Les Coves (conegut popularment com a aparcament de l’Atlàntida) ha estat retirat aquest matí per ordre de l’Ajuntament. Es tractava d’un autobús articulat que, juntament amb una autocaravana, feia més de 4 anys que es trobaven ubicats en aquesta àrea. Agents de la Policia Local de Sitges han acompanyat el propietari de l’autobús, remolcat per la grua, fins a la sortida del municipi.

Amb la retirada de l’autobús, la zona queda finalment recuperada, després que ahir la grua s’emportés l’autocaravana.

Els dos vehicles incomplien la normativa ja que feien un ús no permès de la zona de servitud de l’espai de protecció especial per interès natural de la platja de Les Coves. La retirada ha estat possible després de complir amb un complex procediment administratiu i de resoldre les al·legacions dels seus ocupants.

L’Ajuntament està duent a terme actualment les tasques de neteja per recuperar aquest entorn natural, enretirant grans quantitats de residus que els habitants dels dos vehicles havien acumulat al llarg del temps. Paral·lelament, s’ha tancat el pas al camí que dóna accés, per tal que la zona no pugui tornar a ser ocupada.

Aquesta acció ha estat un treball conjunt de la Regidoria de Platges liderada pel regidor Guillem Escolà i la Policia Local de Sitges, que han fet un seguiment continuat seguint tots els passos necessaris per aconseguir recuperar lespai.

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.