Maintenant, il un message Sitges affiches GI

avec Pas de commentaire

Maintenant, il est Sitges’affiches slogan qui dirige la campagne électorale municipale 2019. Un message selon le candidat’alcaldia David Martínez Lluís és molt clar, ja que ara toca pensar en Sitges i tots els problemes que hi han actualment al municipi i deixar de pensar en altres temes que no tenen res a veure amb el municipi.

Des del grup municipalista han afirmat que porten un programa pensat per a tots els vilatans i vilatanes dividit en quatre eixos.

Ara Toca un Sitges de Qualitat, amb propostes per millorar en temes de neteja, via pública, seguretat i atenció al ciutadà i amb el compromís descoltar a totes les sitgetanes i sitgetans i donar resposta ràpidament per què els ciutadans no se sentin abandonats.

Ara Toca el Benestar de les persones, un eix pensat per donar solucions a temes tan vitals com lhabitatge, la salut, lesport, polítiques per a joves i gent gran entre daltres.

Ara Toca un nou Model Econòmic, un apartat que presenta diverses propostes per dinamitzar Sitges econòmicament, amb un projecte anomenat Sitges, Destí de Qualitat que presenta un nou model de turisme per al municipi adaptada a la realitat davui. Tambe presenta una proposta per atreure visitants al municipi en temporades baixes organitzant stajos esportius i culturals dirigida sobretot a països nòrdics. Una forma daprofitar els espais municipals i ajudar a que hi hagi més activitat econòmica durant tot lany. Aquest eix també inclou una sèrie de propostes per tal de donar suport al talent local, a potenciar i enriquir la cultura local i dissenyar un projecte de futur per Sitges per als propers vint anys.

Ara Toca Sostenibilitat. El Medi Ambient és un dels temes que preocupa molt a Sitges GI i per això creu que és hora de que tots comencem a canviar els hàbits per tal dajudar a preservar el medi ambient. Per això es vol facilitar el reciclatge i premiar les bones pràctiques mediambientals de tots els sitgetans i sitgetanes.

Podeu consultar el programa electoral al web http://sitgesgi.cat/programa-electoral-municipals-2019/

Répondre

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.