Sitges GI recoge las principales preocupaciones de los ciudadanos de Sitges y Sitges en la mesa redonda 'El Sitges de ahora y el Sitges que queremos'

con No hay comentarios

sitges-gi-01

Sitges GIha recogido las primeras inquietudes y preocupaciones de los ciudadanos de Sitges en la primerataula rodona ‘El Sitges d’ara i el Sitges que volem’que va tenir lloc el passat diumenge, a la Sala Jofre Vilà del Casino Prado Suburense.

La limpieza del municipiova ser un dels temes més criticats a la trobada, on es va posar de manifest la sensació de deixadesa que té la població, per part del consistori i la necessitat d’incrementer el nombre de contenidors i papereres als carrers, ser més durs a la hora de d’aplicar les ordenances sancionadores quan es realitzin infraccions i donar més facilitats pel que fa al reciclatge i separació de residus. La neteja i l’estat de les platges també va ser un aspecte que segons els assistents ha empitjorat en els darrers anys.

Los asistentes comentaron también la necesidad de buscaralternativas de ocio dirigida a los jóvenes del muncipio, que tenen moltes dificultats per trobar activitats o propostes per passar el seu temps lliure, sobretot el col·lectiu amb una franja d’edat entre 15 i 17 anys.

La falta de farmàcies de guàrdia, un CAP obert les 24 h, llibreries i un projecte de futur del municipi van ser altres temes que es van posar a sobre la taula durant la jornada.

Amb aquestes trobades,Sitges GI quiere conocer los diferentes puntos de vista de las sitgetanas y sitgetanos, i recollir tots aquells aspectes que segons els assistents han empitjorat al municipi en els darrers anys i totes aquelles coses que calen millorar o pel contrari les que actualment funcionen correctament.

David Martínez, president de Sitges GImanifestó que es vital conocer todos estos puntos de vista a fin depreparar un buen proyecto para el Sitges del futuro. Un futur que no millorarà si no escoltem a les persones que representem: els sitgetans i sitgetanes.

Les Jornades ‘El Sitges d’ara i el Sitges que volem’ continuaran a partir de la segona quinzena de gener, on es tractaran temes més concrets com el comerç, el turisme i l’hostaleria entre d’altres qüestions.