526 – Sitges Grup Independent més a prop dels Sitgetans

Imagen 16Sitges Grup Independent més a prop dels Sitgetans

Sitges,16 de maig de 2015

d588d856730b00906565dcfc8c887bceSitges Grup Independent continua treballant per estar més a prop de les persones, escoltant les seves preocupacions i buscant la manera de trobar solucions. Un dels punts més destacats del programa electoral de Sitges Grup Independent és el Benestar i salut dels sitgetans. Segons Vinyet Lluis, cap de llista de la formació per nosaltres es molt important el benestar de les persones, i hem d’estar al costat de tots aquells sitgetans que han patit les conseqüències de la terrible situació econòmica que viu la societat.
En aquest sentit Sitges Grup Independent aposta per millorar l’economia del municipi apostant per ampliar l’oferta d’accions de promoció econòmica, que suposaria ampliar l’activitat turística durant tot l’any generant noves oportunitats per trobar feina i per iniciar nous projectes d’emprenedoria.
Però el benestar de les persones també implica millorar els serveis municipals adreçats a les persones dependents, augmentar i millorar els serveis a la gent gran i promoure una borsa de voluntariat per donar serveis a les persones més necessitades.
En matèria de salut, Sitges Grup Independent aposta per promoure la coordinació de diverses institucions per fer més efectives les tasques d’assistència social, l’atenció sanitària i vetllar pel benestar de tota la ciutadania, amb una especial atenció a aquells col·lectius que presenten un risc més elevat. Una millora que es realitzaria, reclamant l’ampliació d’horaris del CAP i arribar a acords amb les farmàcies de Sitges per retornar el servei de guàrdia, fomentar i implementar mesures efectives en hàbits saludables als centres escolars i implantar definitivament el programa “Cardi Protegit Saludable” a tot Sitges, entre d’altres.
Però per aconseguir millorar el benestar dels sitgetans, també cal continuar treballant per la neteja, la seguretat i la millora dels carrers i barris. Vinyet Lluis ha manifestat que el que volem es que cada vegada que els sitgetans sortim de casa, ens sentim segurs, en un municipi amb uns carrers i barris en bones condicions i que puguem conviure tots de forma cívica i tranquila.
Podeu consultar el programa electoral de Sitges grup Independent a travès del següent enllaç: http://sitgesgi.cat/la-nostra-candidata/candidatura-2015/programa-2015/