525 – Sitges Grup Independent aposta per un Ajuntament transparent i al servei dels sitgetans

Imagen 16Sitges Grup Independent aposta per un Ajuntament transparent i al servei dels sitgetans

Sitges,12 de maig de 2015

L’Ajuntament de Sitges necessita una renovació i és necessari professionalitzar-lo per tal d’agilitzar els tràmits i serveis públics. Per aquest motiu Sitges Grup Independent vol potenciar i simplificar l’accès a l’oficina virtual per què la majoria de gestions municipals es puguin realitzar a través d’internet, durant les 24 hores del dia, sense necessitat d’acudir personalment a les oficines municipals. D’aquesta manera s’implementarien polítiques d’administració electrònica per tal que en els propers quatre anys, el 75 % dels expedients pugin iniciar-se i concloure a través de la e-administració potenciant l’ús de la firma electrònica.
Sitges Grup Independent promocionarà les eines 2.0. a tots els nivells de l’adminstració municipal per modernitzar i agilitzar els serveis que es presten als sitgetans, escoltant i contestant totes les queixes i suggeriments que facin arribar els ciutadans a l’Ajuntament.
D’altra banda Vinyet Lluis, cap de llista de Sitges Grup Independent ha destacat la importància d’un Ajuntament totalment transparent i ha manifestat que ens comprometem a complir els criteris de transparència, perquè tota la informació econòmica, financera, sobre els acords municipals i inversions entre d’altres estiguin a l’abast dels ciutadans a travès de la pàgina web.
Des de Sitges Grup Independent es creu necessari implantar polítiques de control intern de l’administració per millorar la gestió dels recursos de l’Ajuntament. En aquest sentit l’eina del Pressupost Municipal juga un paper molt important, i ha de ser un document que mostri les necessitats reals dels sitgetans. Un pressupost que s’ha d’el·laborar amb un procès participatiu perquè els ciutadans tinguin una major implicació.
Controlar i gestionar de forma eficient la despesa energètica municipal, limitar els sous dels regidors i del personal alliberat en base al que estableixen les recomanacions de la Federació de Municipis de Catalunya i potenciar un pla de formació i reciclatge dels treballadors municipals són alguns dels punts que permetran millorar la gestió de l’Ajuntament.
Podeu consultar el programa electoral de Sitges grup Independent a travès del següent enllaç:
http://sitgesgi.cat/la-nostra-candidata/candidatura-2015/programa-2015/

Pancarta VOTA 300x75

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*