518 – QUIN PLE !!!

Imagen 16Sitges,  28 d’Abril 2015

QUIN PLE !!!

Sitges Grup Independent lamenta els fets produïts avui al Ple Municipal. No estem d’acord com l’Alcalde Miquel Forns  ha portat, sense diàleg, i sense solució les últimes negociacions amb sindicats i treballadors de la Vila, i amb decisions que a data d’avui rebutgem.

El Regidor de RRHH, el Sr. Magí Almirall (CIU), ha anteposat els seus interessos personals, tot deixant la feina per fer a Sitges, amb més de 300 treballadors sense una solució en la seva situació laboral.

Per responsabilitat política, Sitges Grup Independent es deu al poble de Sitges; aíxí els Regidors de Sitges Grup Independent (Vinyet Lluís i Ignasi Garrigó ) restarem treballant fins l’últim moment de l’últim dia, tot i la dificultat de tots coneguda amb el compromís de fer-ho una vegada engegada la nova legislatura.

Sitges no pot anar endevant amb actituds covards, sense rumb i amb poca solvència com les viscudes aquesta nit. Des del primer dia hem estat i som conscients de les dificultats que té aquest Ajuntament, però considerem que s’han de respectar les regles del joc.

Creiem que es poden i s’han de trobar solucions, i per això Sitges Grup Independent, avui mateix, ja ha parlat amb els representants dels sindicats per fer-los saber la voluntat de treballar conjuntament  per tal d’aprobar els acords, establerts ara ja fa sis mesos.

Comitè Executiu
SITGES GI