504 – Gran Final de la Tapa de l’Any de Catalunya

NOTICIESSitges, 02-03-2015

Gran Final de la Tapa de l’Any de Catalunya

IMG_3453 Manuel Núñez, del restaurant Arume (Barcelona), s’ha proclamat guanyador amb el Pop Atlàntic, en la gran final de la segona edició de la Tapa de l’Any celebrada aquest diumenge a l’auditori de l’hotel Melià Sitges que va ser presenciada per més de 1.400 persones. L’esdeveniment gastronòmic, organitzat per l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, el Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm, buscava la millor tapa de Catalunya.

El cuiner Manuel Núñez ha obtingut el primer premi gràcies a la seva presentació, originalitat i un extraordinari gust de la tapa, segons va destacar el jurat. El segon i el tercer premi han estat pels cuiners Rafa Solé, de Firo Tast (Barcelona), i Susana Aragón, de l’Ona Nuit Restaurant amb les tapes Passió per l’Olla Aquelarre, i Trifàsic de Potablava, respectivament.

El jurat, format pels periodistes gastronòmics Xavier Agulló i Mikel López Iturriaga, el gastrònom Toni Massanés (Fundació Alícia), i el cuiner Jordi Herrera (Manairó), ha valorat la feina feta pels 12 finalistes que al llarg de la gran gala han cuinat en directe les seves elaboracions en miniatura. L’esdeveniment ha estat presentat per l’actor de TV3 Quim Masferrer, i pel xef Alberto Chicote. Els assistents també han pogut veure un showcooking realitzat per l’equip de cuina del restaurant Tickets, dels germans Adrià.

IMG_3451 IMG_3405