502 – La Policia Local, les Platges, l’Oficina de Turisme reconeguts amb el certificat de qualitat.

NOTICIESSitges, 18-02-2015

imageLa Policia Local, les Platges, l’Oficina de Turisme, Regidories de SITGES GI, juntament amb el Consorci del Patrimoni de Sitges, hotels, càmpings i restaurants han estat reconeguts amb el certificat de qualitat.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) ha atorgat 26 distincions de qualitat a Sitges, el que converteix el municipi del Garraf amb un major nombre amb aquest segell de qualitat. El regidor de Turisme, Ignasi Garrigó, ha explicat que “aquestes distincions aporten un valor afegit per al municipi, ja que ens permet millorar els nostres serveis i continuar oferint els millors estàndards de qualitat als turistes i clients”.
Enguany es compleixen 10 anys dels acords entre el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme (Turespaña), la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, que han permès la implantació del Sistema de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a la demarcació de Barcelona. Per commemorar-ho, avui s’ha homenatjat les primeres empreses i destinacions que van obtenir el distintiu.

L’acte commemoratiu, que ha tingut lloc a la Casa Llotja de Mar, l’han inaugurat la directora de Turespaña, Marta Blanco; el president de la comissió de Turisme de la FEMP, Francisco González; el director gerent de la Cambra de Comerç, Xavier Carbonell; i el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera.

Després de la conferència “El turisme i el repte de la qualitat”, de l’economista Josep M. Gay de Liébana, s’ha procedit al lliurament de guardons a les empreses i destinacions pioneres en la implantació del SICTED a les comarques barcelonines. La clausura de l’acte ha anat a càrrec del membre del Comitè executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona, Oriol Guixà, i del diputat de Turisme, Ramon Riera.

Entre les distincions que s’han obtingut a Sitges, hi ha la de la Policia Local, l’Oficina de Turisme, les platges de Sitges, juntament amb el Consorci del Patrimoni de Sitges, hotels, càmpings i restaurants.
Al conjunt de Catalunya hi ha 16 destinacions i 514 empreses i serveis reconeguts pel SICTED. La demarcació de Barcelona és líder del projecte amb 12 destinacions i 431 empreses distingides el 2014, nou més que l’any passat: Maresme (72), Osona (65), Garraf (57), Vallès Oriental (50), Berguedà (42), Baix Llobregat (36), Alt Penedès (27), Vallès Occidental (22), Bages (21), Anoia (15), Vilafranca (15) i Moianès (9). En el pdf adjunt trobareu el llistat complet.

garraf-WA0007-800x45057 EMPRESES I SERVEIS DEL GARRAF RENOVEN EL SEU COMPROMÍS AMB LA QUALITAT TURÍSTICA

Les distincions de qualitat en els establiments són valorats cada vegada més, tant per la societat com pels visitants i turistes que cada vegada són més exigents. Des de les empreses i les institucions s’està apostant per mantenir i incrementar aquest compromís amb la qualitat de la destinació

Distingits SICTED Sitges

Càmping Sitges
Cafè Roy
Best Western Hotel Subur Marítim
Sports Bar Sitges
Hotel Subur
Hotel San Sebastián Playa
Hotel Melià Sitges
Consorci del Patrimoni de Sitges – Palau Maricel
Càmping El Garrofer
Restaurant Picnic
Port de Sitges
Platja d’Aiguadolç, Sitges
Platja de Garraf, Sitges
Platja de la Barra, Sitges
Platja de la Bassa Rodona, Sitges
Platja de La Fragata, Sitges
Platja de la Ribera, Sitges
Platja de La Riera Xica, Sitges
Platja de Les Anquines, Sitges
Platja de les Botigues, Sitges
Platja de l’Estanyol, Sitges
Platja de Sant Sebastià, Sitges
Platja de Terramar, Sitges
Platja dels Balmins, Sitges
Oficina de Turisme de Sitges
Policia Local de Sitges